Ιστορικό

Η ιστορία της myclima

Ξεκινώντας από το 2000 η myclima σταθερά αναπτύσσει καινοτόμες ιδέες δημιουργώντας προϊόντα στον τομέα των ενεργειακών συστημάτων. Στην μέχρι τώρα πορεία της εταιρία μας υπάρχουν αρκετές σημαντικές στιγμές που αξίζουν αναφορά.

 

2000  Ίδρυση της myclima

2003  Πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της Ελληνικής αγοράς με τις πρώτες εγκαταστάσεις αντλιών θερμότητας.

2006  Εγκαθιστά την πρώτη αντλία θερμότητας αέρα-νερού με κινητήρα εσωτερικής καύσης προπάνιου της εταιρίας Sanyo.

2007  Πρωτοπορεί με τις αντλίες θερμότητας αέρος-νερού υπερύψηλής απόδοσης επίσης αναλαμβάνει και εγκαθιστά μονάδες    close control σε όλα τα computer room των νοσοκομείων της Κρήτης.

2009  Εισάγει και διαθέτει στην αγορά την σειρά mycomfort το μοναδικό σύστημα, παγκοσμίως, ρύθμισης της θερμοκρασίας για όλες τις μονάδες κλιματισμού με λειτουργία on – off.

2010  Εισάγει και διαθέτει στην αγορά την εξέλιξη του mycomfort το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως, ρύθμισης της θερμοκρασίας για όλες τις μονάδες κλιματισμού με λειτουργία on-off ,inverter και VRF

2016  Πρώτη η Myclima χρησιμοποιεί στις εφαρμογές κλιματισμού με αντλίες θερμότητας, μονάδες με ενσωματωμένο μηχανοστάσιο (all in one).

2017  Πρώτη η Myclima χρησιμοποιεί το ψυκτικό υγρό R32 σε όλα τα μοντέλα των αντλιών θερμότητας ανεξαρτήτου απόδοσης.

2017  Καινοτομεί με την εισαγωγή στην αγορά τη πρώτη αντλία θερμότητας παγκοσμίως για παραγωγή ΖΝΧ, χωρίς τη χρήση μπόιλερ.

2017  Εγκαθιστά αντλίες θερμότητας με ψυκτικό υγρό R32 δυναμικότητας πάνω από 50kw.

2018  Εγκαθιστά αντλία θερμότητας 300kw με ψυκτικό υγρό R32.

2020  Εγκαθιστά τη μεγαλύτερη σε ισχύ αντλία θερμότητας για παραγωγή ΖΝΧ μέχρι 7.000 lt/h χωρίς τη χρήση μποιλερ.